Tájékoztató előadás 2017. 02. 03.

Milyen egy Waldorf-iskolás élete, pláne, ha már előzőleg is Waldorf-óvodába járt és Waldorf-gimnáziumban érettségizett, vagyis 16 éven keresztül Waldorf-pedagógiában részesült?

Erről leghitelesebben a Waldorf-diákok mesélhetnek, akik meg is tették ezt 3. tájékoztató előadásunkon, február 3-án. No és milyen egy Waldorf-szülő élete, hogyan hat ez a pedagógia egy család egészére, mire számíthatnak, akik Waldorf-iskolába adják gyermeküket? Mindezekről egy olyan szülő mesélt, akinek gyermekei már kijárták a Waldorf általános iskolát, s jelenleg Waldorf-gimnáziumba járnak.

Ezenkívül iskolánk tanári kara is bemutatkozott, röviden elmondták mit, hogyan tanítanak a Christophorus Waldorf Iskolában. A következő alkalommal, vagyis az utolsó tájékoztató előadásunkon, február 10-én pedig az osztálytanítóval is részletesebben megismerkedhet, aki ellátogat hozzánk. Valamint ismét mesél az iskolai életről néhány volt diák, és iskolánk fenntartója is bemutatkozik, szó esik az iskola működtetéséről, és a szülői hozzájárulásról is.