Támogatás

Jól esik naponta érezni, átélni, hogy sokan mellettünk állnak, drukkolnak nekünk, sokféle módon segítik iskolánk sikerre jutását. Mindezt nagyra értékeljük és hálásak vagyunk érte.
A továbbiakban is szívesen fogadunk mindenféle segítséget elérhetőségeinken, mert hiszünk a közösség erejében, és hogy együtt valóban elérjük céljainkat.
Persze felmerülnek olyan feladatok, amelyek megoldásához anyagi ráfordítás szükséges, mert más módon nem oldhatók meg.
Jelenleg is egy ilyen nagy feladat megoldásán dolgozunk.

 

A jövőnk

Iskolánk és gyermekeink is folyamatosan növekednek, és mára kinőttük jelenlegi épületünket. Többéves keresés és tervezés után megtaláltuk az ideális ingatlant, amellyel biztos jövő elé nézhet az iskolánk. Az új épület teret ad a növekedésre, mert arra is elegendő, hogy a későbbiekben egy óvodával és egy középiskolával bővüljön az intézmény, és a komplexumhoz tágas udvar is tartozik. Biztonságos működést nyújthat nekünk, mert a még kihasználatlan területeket is hasznosíthatnánk és ennek bevétele fedezheti a növekvő működési költségeinket. Olyan környéken helyezkedik el, ahol nagy igény várható az alternatív oktatásra.
A három éve elvetett magok most hozzák a bimbókat, és ideje a gyökereknek is biztos helyet találni, amelyek aztán hosszú évekig képesek lesznek minket fenntartani. A létesítmény egy új korszakot jelent a Christophorus Waldorf Iskola életében. A szülők és tanárok elkötelezett csapata készen áll a következő kihívásra, de az Ön segítségére is szükségünk van ahhoz, hogy eljussunk odáig.

Hogyan segíthet?

Fenntartható pénzügyi tervvel rendelkezünk az elkövetkező évekre, amelyekben az iskola a szülők és az állam folyamatos támogatásával és az épületből származó bevételekkel tud majd működni. Azonban a hosszú távú stabilitás eléréséhez az ön támogatására is szükségünk van.

Az épület vételára 412 millió forint, de a megszerzéséhez, alapszintű felújításához és az első év működési költségeihez elegendő 70,5 millió forintot előteremtenünk.

Ez teszi majd lehetővé, hogy erős gyökereket eresszen a Christophorus Waldorf Iskola, ahol Magyarország következő generációját taníthatjuk.

Arra kérjük, hogy támogassa iskolánk jövőjét és a következő magyar nemzedék oktatását. Nincsen túl kicsi vagy túl nagy adomány.

Valamennyi adományt a kizárólag az iskolát fenntartó egyesület kap meg, és az összegeket kizárólag az új iskolaépület finanszírozására használjuk fel.

A pénzbeli adományokat az alábbi bankszámlára várjuk:

10401945-50526790-89851005

Ezenkívül PayPal számlán keresztül is támogatható a Christophorus Waldorf Iskola.

Az alábbi linkre kattintva az iskola fenntartója, az Alkotó Élet Egyesület PayPal felülete nyílik meg.
Itt dollárban kifejezve adható meg a pénzbeli támogatás összege, egyszerűen, néhány kattintással.

Köszönjük a támogatást!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük, keressen minket bizalommal, ha bármilyen kérdése vagy ötlete merül fel:

iskola@christophoruswaldorf.hu

 

Köszönjük a segítséget támogatóinknak: